............... ................... ........................... ................. .................

Δείτε τον ενδεικτικό μας τιμοκατάλογο

   Η επιχείρηση ενοικιάσεων μοτοσυκλετών- μοτοποδήλατων- ποδηλάτων- αυτοκινήτων με την ονομασία ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ και τον διακριτικό τίτλο EURODUCK RENTALS ιδρύθηκε το 1992. Στη δεκαετή περίοδο λειτουργία της παρουσίασε μία εντυπωσιακή ανάπτυξη στα μεγέθη και τις επενδύσεις της με αποκορύφωμα το κτίσιμο ιδιόκτητου καταστήματος στα 1995, όπου από τότε στεγάζεται και είναι η έδρα της. Είναι από τις ελάχιστες επιχειρήσεις του κλάδου στο Νησί Κω που επένδυσε σε πάγια στοιχεία δείγμα του πόσο σοβαρά αντιμετωπίζει την αποστολή της στα πλαίσια του κλάδου όπου βασικός στόχος της είναι η άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη. Διαθέτει όλες τις κατηγορίες και τους τύπους από μοτοποδήλατα και για τον πλέον απαιτητικό πελάτη που αναζητεί την ποιότητα και την τελειότητα.

   Ο στόλος της εταιρείας από μοτοποδήλατα ανανεώνεται κάθε χρόνο με τα πλέον σύγχρονα μοντέλα και τύπους που κυκλοφορούν στην αγορά. Τα ποδήλατα που ανήκουν στο στόλο της εταιρείας είναι διαφόρων κατηγοριών και τύπων με αντικειμενικά στόχο και σκοπό να ικανο- ποιούν τις απαιτήσεις και των πλέον απαιτητικών ποδηλάτων είτε ερασιτεχνών είτε επαγγελ- ματιών. Όλα τα οχήματα που ανήκουν στη δύναμη της εταιρείας περνούν από τακτικά τεχνικό έλεγχο και επιθεώρηση με στόχο την όσο το δυνατόν παροχή μεγαλύτερης ασφάλειας στον ενοικιαστή οδηγό. Όλα τα σχήματα της εταιρείας λόγω της άριστης συντήρησης τους βρίσκονται σε άριστη τεχνική κατάσταση.

   Η εταιρεία ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ EURODUCK RENTALS αποτελεί τμήμα του ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΡΗΤΙΚΟΣ, που έχει στην ιδιοκτησία του, αλλά και σαν αντικείμενο επιχειρη- ματικών δραστηριοτήτων ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, ναυτιλιακές επιχειρήσεις, πλοιοκτησία αντιπροσωπείες ναυπηγείων και χρηματοοικονομικές δραστηριότητες. Ιδιοκτήτες της επιχείρησης είναι οι α) Κρητικός Σ. Ευάγγελος β) Κρητικός Ε. Σπυρίδων. Η εταιρεία ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ - EURODUCK RENTALS ανήκει στο Σωματείο Εκμισθωτών μοτοσυκλετών - μοτοποδηλάτων ποδηλάτων Νήσου Κω και έχει λάβει το πιστοποιητικό του Συστήματος Πιστοποίησης Ασφαλούς λειτουργίας και διαχείρισης.